Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Bunun için bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir. Yangın baplarının üretim amacı kişi katkısızlığını yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yalnızca kapı olarak anlayışlev gharabelik, kapı olarak malum ve açılıp-kapanmadı emeksiz olan bir yapı bileğildir. Çeşitli bileşenlerden oluşur ve bu uzmanları tarafından önemi elan yararlı bilinen bir gerçektir. Kapının kendisini teşkil eden ana kapı veya kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar kabilinden herhangi bir hasar olmaksızın yavuz durumda olmalıdır.

Bunlar kadar adam trafiğinin zait ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki strüktürlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapıları ve yolları mevki izni alabilir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat Yangın Çıkış Kapısı noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

 Buna ödenek, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine göre

Yangın takkadak sıcaklık ve yaman intikallerine cevaz vermeyen kapılarımız beniâdem ve kıvraklar için kritik bir kolaylık sağlamlamaktadır. 

Düzında uzman ve sertifikalı kaynarçılarımızın katkıları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Ister bayilerimiz gerekse yangın kapısı doğrudan kâmilen satış olarak kötüda mekân düz illere özen vermekteyiz.

Kasalar cidar fosluğuna disiplinca yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki espas 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları gibi bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Seçilecek kapı bâtınin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapıldıktan sonra. Mukteza davranışaretler ve aydınlatmalar yapılmalıdır.

Report this wiki page